Yritysalueella varastelua

Jo toistamiseen yritysalueella olevien yritysten tiloihin on murtauduttu ja tavaraa on varastettu. Uusin tapaus oli syksyllä 2013 kun erään yrittäjän tiloista varastettiin tavaraa usean luvattoman vierailun aikana. Tiloihin oli kuljettu kiinteistön omistajan -UPM-Kymmene Oyj Kiinteistöt- hallinnoimien tilojen kautta: tässä tapauksessa oven salpa/salvan vastakappale oli rikki eikä sitä oltu vaivauduttu korjaamaan. Kuinka tilannetta ”hoidettiin” – tietoja ei nyt julkaista.

lue lisää

Yritysalue on menestynyt

Yritysalue on osoittautunut menestykseksi alueelle mutta tilojen käyttöaste elää talouden vaihteluiden mukaan. - Tervetuloa Voikkaalle viihtymään menestyvien yritysten joukkoon.

lue lisää

Voikkaa-päivä 2011

"Voikkaa-päivä" tapahtuma koostui esitelmistä, paneelikeskustelusta, Sami Hyypiän osallistumisesta sekä viihteestä Voikkaan klubin kentällä. Tapahtumat juonsi Noora Hautakangas ja Rainer Häggblom. Musiikin tarjosi Jyri Makkonen paperikonehallissa sekä klubin kentällä. Kuunkuiskaajat esiintyi klubin kentällä. - Katso kuvat tapahtumista.

lue lisää

Voikkaa tulevaisuus

Voikkaalle järjestetty "Elinkeinoelämää ja elinvoimaa Voikkaalle" keskustelutilaisuus koostui esitelmistä, paneelikeskustelusta ja Sami Hyypiän osallistumisesta. Musiikkia esitti Jyri Makkonen. Mitä siellä tuli esille Voikkaan mahdollisesta tulevaisuudesta?

lue lisää

Vierailu: Data Centre Locations Forum

Kouvolaan järjestetyn "Data Centre Locations Forum":in osanottajat pääsivät vierailemaan Voikkaan lopetetun paperitehtaan tiloissa 14.9.2011.

Foorumin markkinoinnin mukaan "tehtaasta kehitetään parhaillaan alan uusinta tekniikkaa käyttävää palvelinkeskusta ja [forumin osanottajilla] on mahdollisuus käydä katsomassa sitä...".

Vierailun show osuus oli padon sulkuportin avaaminen ja kuohuvan kosken katsominen. - Useita kuvia vierailusta.

lue lisää

Helsingin Sanomat Voikkaalla

Myllykoski suljetaan. Aiemmin lopetetun Voikkaan tehtaan selviytymisestä haluttiin tietoja. Valtakunnan ykköslehti Helsingin Sanomat lähetti paikalle toimittaja Juhani Saarisen ja valokuvaaja Juha Metson.

lue lisää

INNOSUOMI palkinto Voikkaalle

Voikkaalla toimiva SafeWalk Ratkaisut Oy sai INNOSUOMI palkinnon kehittämilleen alumiinirunkoisille piharakenteille. Innovatiivisten tuotteiden myötä Voikkaa ja Voikkaan yritysalue sai hiukan positiivista julkisuutta. Se oli hyvä kaikkien julkisuuskuvan kannalta. Palkittuihin tuotteisiin kuuluu mm. KahlausLaituri ja PihaPihaporras. Katso kuvat.

lue lisää

Tunnus ja graafinen design

Tunnuskuvassa on kolme kuvaelementtiä. Vasemmassa laidassa on Voikkaan kosken maisemaa hallitseva rapistunut rakenus. Se viestii menneestä loistosta ja Voikkaan alueen nykytilasta. Keskellä on ...

lue lisää

Miksi ajo-ohje ja internet näkyvyys?

Kerroin tuttavalleni mesessä, että yritykseni tilat ovat Voikkaalla. Hyvä paikka. Kerroin osoitteen ja nimen jolla kohde tunnetaan Voikkaalla.

Noin 5 minuutin kuluttua tuttavani viestitti takaisin: "Taidat yrittää huijata minua. Ei sellaista kohdetta ole olemassa. Katsoin myös osoitteen karttapalvelusta ja sen jälkeen satelliittikuvasta paikkaa: antamasi osoite on peltoa."

lue lisää

Liikeyhteisön imago

Kun pyritään vaikuttamaan yrityksen tai liikeyhteisön imagoon, kannattaa huomata ihmisten uudet tavat hakea tietoa. Kun kohteesta halutaan tietoa, valtaosa ihmisistä menee "koneelle" ja naputtaa sanan hakukoneeseen. Ja se mitä sieltä löytyy, on "totuus".

lue lisää

Voikkaa.com avattu !

Voikkaa.com sivusto toimii Voikkaan yrittäjyyden ja väestön kanavana. Sivustolla on niin yrittäjyyteen kuin Voikkaalla asumiseen liittyvää sisältöä.

lue lisää